H - Cs:08:00-17:00 P:08:00-14:30
+361/780-4383
+361/786-8351
+ 3670/634-2603

Küldetésünk

Economic Solutions

Stabilitás


Átláthatóság


Biztonság

A három legfontosabb pillér, amely vállalatunkat 2009 óta sikeresen működteti – és amit ügyfeleink számára is garantálunk.
Méghozzá egy állandóan változó piaci és gazdasági környezetben.
De vajon hogyan lehetséges ez?

A kihívás – és a megoldás

Cégünk alapítását megelőzően számtalanszor szembesültünk azzal a jelenséggel, hogy alapvetően sikerre hivatott cégek kerülnek válságos helyzetbe – könyvelőik szakmai hiányosságai, túlzott leterheltsége és nemtörődömsége miatt.

Ezért döntöttünk úgy, hogy a tarthatatlan helyzet megoldásaként egy radikálisan új és professzionális modellt vezetünk be a piacra. Olyat, aminek hatékonyságáért felelősséget és garanciát is vállalunk.

Egyedülálló és hatékony

Az Economic Solutions üzletviteli menedzsment szolgáltatásai minden fontos területet lefednek, hiszen egy cég életében számtalan kérdés merül fel nap mint nap. Így:

  • egyetlen, integrált szolgáltatással kiváltjuk az összes pénzügyi, számviteli, gazdasági és adminisztrációs feladatot;
  • minimalizáljuk a felmerülő költségeket;
  • időt, energiát és mozgatható tőkét szabadítunk fel a cégek számára.

Egyedi, komplex megközelítés

Az Economic Solutions teljes körű, 360 fokos, horizontális szolgáltatási rendszert nyújt bármely piaci résztvevő számára, amely kiterjed minden pénzügyi, gazdasági, számviteli és adminisztrációs feladatra.

Szerteágazó tapasztalattal rendelkező vállalatunk professzionális és gyakorlatias módon, stratégiai szemlélettel szolgálja ki a legkülönfélébb ügyféligényeket. A mikro-, kis- és középvállalkozásoktól kezdve egészen a multinacionális cégcsoportokig.

Szolgáltatásaink 100%-osan lefedik, illetve egyensúlyban tartják vállalata ügyeit. Beleértve ebbe

  • alap számviteli szolgáltatásként a könyvelést és a bérszámfejtést;
  • kiegészítő szolgáltatásként a jogi támogatást, a befektetési tanácsadást, a pályázatírást és a behajtást;
  • számos egyéb, akár egyedileg felmerülő igény kielégítését.

Mit jelent ez Önnek?

Biztonságot

Csapatunkban az összes, számvitelhez kapcsolódó terület szakértője megtalálható, így figyelmünk valóban mindenre kiterjed – sőt: cége biztonságáról felelősségbiztosítással gondoskodunk.

Költségoptimalizálást

Működési modellünk fő célja és erőssége, hogy pénzt takarítson meg cégének, és új forrásokra hívja fel figyelmét.

Mozgatható tőkét

Pénzügyei egyensúlyban tartása mellett folyamatos figyelmet fordítunk cége fejlesztési lehetőségeire, sőt: akár extra profit termelésére.

Időt

Az ügyintézés specifikus, gyors és gördülékeny, mivel egy helyről, egy sokoldalú szakértői csapattal koordináljuk az összes céges ügyet.

Előrelátást

A megszokott alkalmazotti szemlélet helyett mi tulajdonosi attitűddel közelítünk a kihívásokhoz.

Egyedi lehetőségeket

Máshol nem elérhető, cégspecifikus ajánlatokkal segítjük cége működését, piacképességét és növekedését.

Partnerséget

A kölcsönös bizalom mellett ügyfeleink üzleti kapcsolatépítését is elősegítjük.

Írásbeli garancia és felelősség minden szolgáltatásra

Ha egy hagyományos modellben működő könyvelőiroda mulasztást követ el, általában az ügyfél tartozik ezért felelősséggel a hatóságok felé, holott nem ő az adott terület szakembere.

Ez nem tisztességes az ügyfelekkel szemben.

Ezért mi tényleges felelősséget vállalunk az általunk elvégzett munkáért: szerződésben rögzített garanciát biztosítunk ügyfeleink számára.

Ezt elsősorban működési mechanizmusunk stratégiája teszi lehetővé. Cége mindenkori üzleti-pénzügyi helyzetéről teljes, globális képet alkotunk, így minden problémás helyzetet időben észreveszünk. Ebből következik, hogy a megoldással is aktualizáltan, és időben alkalmazhatóan állunk elő.
Másrészt a felelősségvállalás a legtermészetesebb dolog számunkra, hiszen ügyfeleink vállalkozására ugyanolyan gondossággal és körültekintő tulajdonosi szemlélettel tekintünk, mint a sajátunkra, azaz: magunkénak érezzük a felmerülő kihívásokat.

WordPress Image Lightbox