H - Cs:08:00-17:00 P:08:00-14:30
+361/780-4383
+361/786-8351
+ 3670/634-2603

Vezetőink

Economic Solutions
Kósa Anita
Cégvezető

anita.kosa@economicsolution.hu

„A lehetetlen nem egy tény, hanem csak egy szó. Nem más, mint egy vélemény. Egy kihívás. Lehetetlen nem létezik…”
(Muhammad Ali)

Szakmai kíváncsiságomból adódóan igyekszem a felmerülő akadályokat minden oldalról, alaposan megvizsgálni. Bár eredetileg mérnök vagyok, mindig is vonzott az izgalmas kihívásokkal teli üzleti szféra. Meggyőződésem ugyanis, hogy csak így lehet a mindenki számára legmegfelelőbb megoldást megtalálni. Ehhez persze elengedhetetlen a bennem meglévő jó adag kreativitás és nyitottság. Eredendő optimizmusomból fakadóan nem ismerek lehetetlent: örömömet lelem abban, hogy képes vagyok mindent megoldani.
Ambiciózus és felelősségteljes embernek tartom magam. A szakmába fektetett rengeteg energia és sok-sok munka árán tanultam meg, milyen komoly kihívás sikeresnek lenni, és legfőképpen: annak maradni. Arra törekszem, hogy ezt a tudást folyamatosan tovább építsem magamban, és előremutató tapasztalataimból ügyfeleink is minél többet profitálhassanak.
Hiszek abban, hogy a sikeresen megoldott kihívások által megedződve, lankadatlan hévvel kell előretörni, hogy aztán a megfelelő pillanatban eredményesen csaphassunk le a piac egy addig kiaknázatlan területére.

Szabó Ádám
Gazdasági ügyekért felelős igazgató

szabo.adam@economicsolution.hu

„Magad legyél a változás, amit a világban látni akarsz!”
(Mahathma Gandhi)

Szüntelen szakmai kíváncsisággal felvértezett, mérlegképes könyvelő közgazdász vagyok. Felelősségteljes, agilis és ambiciózus emberként hiszem, hogy az Economic Solutions sikere is a folyamatos fejlődésben rejlik. Épp az teszi olyan gördülékennyé a működésünket, hogy mindig naprakész információk birtokában vagyunk. Ezért számomra alapvető, hogy minden fontos tudnivalónak utánajárjak, különösen a pénzügyek terén.
Lételemem a kihívások megoldása. Mindig új, izgalmakkal teli dimenziókat nyitnak meg előttem. Egyúttal nagyszerű lehetőséget teremtenek arra, hogy előremutató módon formálják a világlátásomat és fejlesszék a jellememet.
Minden erőmmel azon vagyok, hogy a későbbiekben életemnek erre a meghatározó szakaszára igazi szakmai büszkeséggel tekinthessek vissza.

WordPress Image Lightbox