H - Cs:08:00-17:00 P:08:00-14:30
+361/780-4383
+361/786-8351
+ 3670/634-2603

Szolgáltatásaink

Economic Solutions

Adminisztrációs szolgáltatások

Számviteli szolgáltatások

Pénzügyi szolgáltatások

Gazdasági szolgáltatások

Adminisztrációs szolgáltatások

Pontosan tudjuk, mennyi időt és energiát rabol el egy cégtől a szerteágazó napi adminisztáció intézése, illetve a vállalat partnereivel való kommunikáció. Az adminisztrációs teendők teljes körű átvállalásával elsődleges célunk, hogy minél inkább tehermentesítsük ügyfeleinket, értékes munkaidőt szabadítva fel ezzel számukra. Mi az Economic Solutions-nél napi szinten, nagy rutinnal foglalkozunk az ilyen típusú feladatok elvégzésével. Másrészt pedig hiszünk abban, hogy az egy kézben tartott, globálisan átlátható adminisztráció a leggyorsabb és leghatékonyabb – a költségek szempontjából is.

Bővebben

Számviteli szolgáltatások

Számviteli osztályunk elsődleges feladata a minden részletre kiterjedő, naprakész könyvelés és bérszámfejtés. Könyvelési tevékenységünk többek között magában foglalja a napi szinten beérkező számlák, bizonylatok könyvelését; a havi, negyedéves és éves áfabevallások készítését; az adatszolgáltatást, az adófolyószámla-egyeztetést; illetve az éves zárási dokumentációk elkészítését (mérleg, eredménykimutatás, kiegészítő melléklet, esetleges havi teljeskörű zárás, cash flow stb). Bérszámfejtési szolgáltatásunkon belül vállaljuk a bérek, jutalékok, osztalékok, járulékok, illetve egyéb juttatások számfejtését; a szabadságok nyilvántartását, valamint a táppénz és betegszabadságok elszámolását; a munkavállalók ki- és beléptetését; végül pedig a havi bevallások elkészítését. Bérszámfejtőink garantálják, hogy a számviteli munka a legfrissebb jogszabályoknak megfelelően történik. Emellett természetesen munkatársainkra a szorosan kapcsolódó szolgáltatások terén is számíthat.

Bővebben

Pénzügyi szolgáltatások

Cége pénzügyeit érintő szolgáltatásaink elsősorban az üzleti és a gazdasági tanácsadást foglalják magukban. Ennek során feltárjuk vállalati pénzügyei kritikus pontjait, és javaslatot teszünk költségoptimalizáló megoldásokra. Így nemcsak pénzt és időt takaríthat meg, de gazdasági kiegyensúlyozottság és előremutató szemléletváltás is várható. A következő lépcsőfok a pénzügyi stratégiakészítés, amikor a pénzmozgások elemzése után plusz erőforrásokat keresünk, és megvalósítási tervet készítünk. Az elemzéseket követően lehetőség van részletes adótanácsadásra a legoptimálisabb adózási körülmények megteremtése érdekében. Igény esetén jogi tanácsadást is vállalunk, az irodánkban dolgozó jogászok és jogi asszisztensek, illetve a velünk évek óta sikeresen együttműködő szerződött ügyvédek segítségével.

Bővebben

Gazdasági szolgáltatások

Szolgáltatásaink mindenekelőtt az ügyfeleink vállalkozásait érintő, cégspecifikus gazdasági környezet részletes feltérképezését, illetve azon belül a cég optimális gazdasági pozicionálását foglalják magukban. Ez az elemzéstől a cégalapításon és -módosításon, illetve a válságmenedzsmenten át egészen a továbbfejlesztésig terjed. A cég teljes életútját figyelemmel kísérve globális képet alakítunk ki a vállalatról, így hatékonyan és rugalmasan tudjuk azt az aktuális piaci helyzethez alakítani.

Bővebben

WordPress Image Lightbox